5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!

Πολλές φορές το να είναι και να φαίνεται κάποια νέα είναι θέμα στυλ! Αντίθετα, όταν δεν προσέχει μια γυναίκα τι και πώς το φοράει μπορεί να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Δείτε τα 5 πιο συχνά στυλιστικά λάθη... για να τα αποφύγετε!

1. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

Το μαύρο μπορεί να κόβει και να σας δείχνει πιο αδύνατη, όμως όσο μια γυναίκα μεγαλώνει και το δέρμα της γίνεται πιο χλωμό, το μαύρο δημιουργεί μια πολύ σκληρή αντίθεση και προσθέτει χρόνια. Αν πάντως το αγαπάτε σαν χρώμα βάλτε ένα φωτεινό αξεσουάρ για να σπάσει τη μαυρίλα.

2. ΟΙ.... ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ

Αν προσπαθείτε με τα ρούχα που φοράτε τα κρύψετε τους γοφούς σας, τα μπράτσα σας ή το στομάχι σας, αυτό που καταφέρνετε είναι να δείχνετε πιο παχιά. Προτιμήστε ένα καλοραμμένο σακάκι που διαγράφει τη μέση σας και δεν είναι μακρύ, ώστε να τονίσει τα πιο δυνατά σας σημεία.

3. Αποφύγετε τις μακριές φούστες

Μόνο και μόνο επειδή μεγαλώνετε δεν σημαίνει ότι το μήκος της φούστας σας πρέπει να μακραίνει. Μια φούστα που φτάνει μέχρι τους αστραγάλους σας, μπορεί να καλύπτει τα γόνατά σας, αλλά σας κάνει να δείχνετε και πιο παχιά.

4. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥΤΙΕΝ

Όταν φοράτε λάθος νούμερο σουτιέν δείχνετε πιο κοντή, μεγαλύτερη και πιο παχιά. Θα πρέπει πάντα ο στηθόδεσμος να κλείνει στα θυλάκια που είναι πιο χαλαρά και όταν δείτε ότι το κουμπώνετε στα πρώτα, τότε θα ξέρετε ότι πρέπει να αγοράσετε καινούργιο.

5. ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΙΝ

Τα ελαστικά τζιν είναι τα ιδανικά για τις γυναίκες που επιζητούν άνεση και στυλ, όμως επιζητώντας την άνεση πολλές φορές καταλήγετε στο λάθος αποτέλεσμα. Καλό είναι να προτιμάτε τζιν που το ύφασμά τους είναι 2% ελαστικό. Το σωστό τζιν θα ακολουθήσει τη γραμμή του σώματός σας και θα είναι αρκετά ελαστικό ώστε τα πόδια σας να μην δείχνουν ότι ασφυκτιούν μέσα στα μπατζάκια σας.